2016. már 21.

írta: Kalandpark Játszóház

Húsvéti Nyuszi buli a Kalandpark Játszóházban

Gyermeked alig bírja már kivárni a húsvéti nyuszit? Szeretnétek részt venni egy igazi húsvéti buliban, de a vasárnapi napot a rokonoknál töltitek? Akkor van egy jó hírünk: a Kalandparkba már március 26-án, szombaton megérkezik a húsvéti nyuszi! Gyertek, és ünnepeljetek velünk!



nyuszkesz.jpg

A legfontosabb információk röviden, elfoglalt szülőknek:

Húsvéti Nyuszi Buli a Kalandpark Játszóházban
2016. március 26. Szombat

Programok:
10:00-18:00:
Kézműves programok: készíts húsvéti díszeket!
Nyuszi-, csibe-, kacsasimogató
Húsvéti tojásvadászat minden órában
Pózolj nyuszival! – profi fotósunk gyönyörű tavaszi háttér előtt készít egy csodaszép fotót gyermekedről – igény szerint nyuszival vagy nélküle
Arcfestés
Okostojás – családi kvíz

Belépőjegy: gyerekeknek 2 100 Ft, felnőtteknek ingyenes
A belépőjegy tartalmazza a programokon való részvételt, + 1 db kinyomtatott fotót

…és akkor most jöjjenek a kulisszatitkok:)

„Lesz-e idén húsvéti buli a Kalandparkban?” – kérdezték sokan az elmúlt hetekben. A lelkesebbek pedig eleve úgy kérdezték: „Ugye lesz húsvéti buli?” Most már őszintén bevallhatjuk, hogy eredetileg nem akartunk bulit szervezni, de ki tudott volna ilyen egyértelmű célzásoknak ellenállni?
Szóval úgy döntöttünk: naná, hogy lesz!

Viszont gyors felmérésünkből az is hamar kiderült, hogy a legtöbb családban a húsvétvasárnapot igen komolyan veszik, sokan utaznak el nagymamákhoz, unokatestvérekhez, rokonokhoz, így a vasárnapi nap nem lenne nekik jó.
Ezért döntöttünk úgy, hogy előrehozzuk az ünnepet, és nálunk már szombaton megérkezik a húsvéti nyuszi!
Így a szülők is nyugodtabban tudnak otthon készülődni, ha szeretnének, és a gyerekek is örülhetnek, mert kevesebbet kell aludni a kis tapsifüles érkezéséig.

Mert természetesen a tapsifüles megérkezik a játszóházba, teljes életnagyságban, sőt, hozza magával a többi húsvéti állatkát is: találkozhattok nálunk csibékkel és kacsákkal is szombaton, és természetesen minden állatot meg is lehet simogatni.

nyuszi_csibe500.jpg Jártatok már igazi kacsasimogatóban? Ugye, hogy még nem;)?
Akkor most itt a lehetőség:)

Aki szeretne, fényképezkedhet is a nyuszival (vagy akár nélküle): profi fotósunk gyönyörű tavaszi háttér előtt örökíti meg a gyerekeket, és az elkészült, kinyomtatott képet hazavihetitek emlékbe.

A nyuszik természetesen ajándékokat is hoznak magukkal, de amilyen kis szeleburdiak, össze-vissza hagyták el őket; ezért minden órában tojásvadászatot tartunk!

Mókák kicsiknek és nagyoknak

Természetesen az állatsimogató csak egy a nap izgalmai közül: egész nap kézműves programokkal várjuk a kicsiket és nagyokat, ahol húsvéti díszeket fogunk készíteni. Az elkészült alkotásokat mindenki hazaviheti, hogy otthon se hiányozzon a húsvéti hangulat.

 A móka egészen este hatig tart: lesz még arcfestés és Okostojás családi kvíz is, ahol kiderül, hogy a felnőttek, vagy a gyerekek okosabbak, ha húsvéti témáról van szó:)

A belépő a gyerekeknek 2 100 forint, felnőtteknek ingyenes!

Gyertek, vár a Kalandpark Húsvéti nyusziünnepe!

Szólj hozzá